Ημερολόγιο

Ιανουάριος 2023 Φεβρουάριος 2023 Μάρτιος 2023
Κυ Δε Τρ Τε Πέ Πα Σα
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
Αρχική Νέα - Εκδηλώσεις Aνακοινώσεις Ανακοινώσεις Χορηγία του Ομίλου Sani Resort/Ikos Resorts στην Παλαιά
Χορηγία του Ομίλου Sani Resort/Ikos Resorts στην Παλαιά

Χορηγία του Ομίλου Sani Resort/Ikos Resorts" στην Παλαιά

Δελτίο Τύπου 30.06.2021

***

Η Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η εταιρεία “Ikos Dassia Resort” προσφάτως υπέγραψε με το ίδρυμά μας δια του Προέδρου της Κυρίου Σταύρου Ανδρεάδη, μνημόνιο τριετούς χορηγίας 21.000 Ευρώ (7.000 Ευρώ ετησίως, για τα έτη 2021, 2022 και 2023). Το ποσό αυτό, το οποίο δίδεται υπέρ των σκοπών της Φιλαρμονικής μας, πρόκειται να συμβάλει αποφασιστικά στην ενίσχυση των δραστηριοτήτων του ιδρύματός μας, οι οποίες, παρά τις εύλογες οικονομικές δυσκολίες, ολοένα επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς, ακολουθώντας πάντοτε αταλάντευτα τις επιταγές της Πολιτείας εν σχέσει με την πανδημία. Η Παλαιά Φιλαρμονική, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, θεώρησε αυτονόητη υποχρέωση και τιμή να ανακηρύξει την εταιρεία “Ikos Dassia Resort” σε Μεγάλο Ευεργέτη. Η ανακήρυξη έγινε ομοφώνως και εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων δεκτή κατά τη Γενική Συνέλευση του Σώματος των Θεμελιωτών της Φιλαρμονικής μας στις 16 Ιουνίου 2021. Η έμπρακτη αναγνώριση εκ μέρους της “Ikos Dassia Resort” της κοινωνικής και καλλιτεχνικής σημασίας του ιδρύματός μας για την απρόσκοπτη συνέχεια της μουσικής παράδοσης του νησιού μας, μάς γεμίζει με ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες, αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον.

***

300621-IkosResortCorfu-FEK

ΦΩΤΟ: Ο Πρόεδρος της Παλαιάς, Σπύρος Παδοβάς, με τη Σύμβουλο Επικοινωνίας των Ξενοδοχείων IKOS ΔΑΣΙΑ,
Δέσποινα Τζιντζιού

***

Με τριετές πρόγραμμα χορηγιών προς τις Φιλαρμονικές της Κέρκυρας,
ο Όμιλος Sani Resort/Ikos Resorts στηρίζει οικονομικά την πολιτιστική κληρονομιά του νησιού


Στηρίζοντας την τοπική κοινωνία όπου δραστηριοποιείται, o Όμιλος Sani Resort/Ikos Resorts προχωρά στην υποστήριξη  σπουδαίων Φιλαρμονικών ορχηστρών στην Κέρκυρα ως μία από τις πλέον σημαντικές δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

O Όμιλος δραστηριοποιείται στην Κέρκυρα με το ξενοδοχειακό συγκρότημα Ikos Dassia το οποίο αποτελεί έναν προορισμό αναγνωρισμένο για την εξαιρετική ποιότητα στην εξυπηρέτηση, τις εγκαταστάσεις. Στην προσπάθεια ανάδειξης και έμπρακτης στήριξης των παραδόσεων και των ανθρώπων της Κέρκυρας αλλά και του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου του νησιού και αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συνεισφορά του θεσμού των Φιλαρμονικών στον πολιτισμό, την εκπαίδευση και τον τουρισμό στο νησί των Φαιάκων, ο Όμιλος Sani Resort/Ikos Resorts  συμβάλει στην οικονομική στήριξη τριών Φιλαρμονικών που δραστηριοποιούνται στο νησί.

Πρόκειται για τις Φιλαρμονική Κορακιάνας «Σπύρος Σαμάρας», την Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας «Παλαιά», την Φιλαρμονική Εταιρεία «Μάντζαρος», στις οποίες ο ξενοδοχειακός Όμιλος έχει ήδη δωρίσει ποσό συνολικού ύψους 54.000 ευρώ.  Η Φιλαρμονική Καποδίστριας  λόγω συμβατικών της υποχρεώσεων  όπως ενημέρωσε,  δεν δύναται να λάβει χορηγία την παρούσα χρονική στιγμή.

Τα μουσικά αυτά ιδρύματα αποτελούν μια ξεχωριστή παράδοση και αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της Κέρκυρας, καθώς εκπαιδεύουν δωρεάν τους νέους του νησιού στη μουσική θεωρία και σε μουσικά όργανα , χαρίζοντας μοναδικές  στιγμές με τις εμφανίσεις τους  σε τοπικές και διεθνείς εκδηλώσεις.

Η κοινωνική προσφορά είναι αλληλένδετο κομμάτι προόδου μιας επιχείρησης και, ταυτόχρονα, χρέος της προς την κοινωνία που την περιβάλλει. Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ενίσχυσης του Ομίλου Sani Resort/Ikos Resorts σε συλλόγους, φορείς, αθλητικές ομάδες, συσσίτια κ.α., η εταιρεία προχωράει σε σημαντικές δωρεές που στηρίζουν έμπρακτα την τοπική κοινωνία της Κέρκυρας. Μέσα από τα κοινωνικά προγράμματα και τις χορηγικές τις δράσεις, o Όμιλος επιδιώκει να στηρίζει επίσης ευαίσθητους τομείς, όπως μεταξύ άλλων η υγεία, αλλά και προσφιλείς φορείς της κοινωνίας της Κέρκυρας όπως οι Φιλαρμονικές, με στόχο να συμβάλλει, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, στην συνέχεια σημαντικών θεσμών καθώς και στην διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο για τους πολίτες των περιοχών όπου δραστηριοποιείται.